Barevné makronky
Barevné makronky, jsou delikátnímy skvosty, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Perfektní na oslavy, jako sladká pozornost pro hosty, nebo jen jako malý rozmazlovací okamžik, který rozjasní každý den.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 149 kJ / 5 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,25 g |
Tuky | 262,65 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 578,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Moje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
náplň do makronek,
makronky recept,
náplně do makronek,
recept na makronky,
makronky,
pistáciové makronky,
makronky top recepty,
napln na makronky,
recept makronky,
naplne do macronek,
makronky recept sk,
makronka recept,
makronky recept na náplň,
makronky nápln,
náplň do makronek recept,
velikonoční linecké cukroví,
jak upéci makronky,
makronky příprava,
recept na makronku,
jak péci makronky
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
cukr krupice,
voda,
bílek,
potravinářské barvivo,
čokoláda bílá,
šlehačka,
pistáciová pasta,
šlehačka,
čokoláda
Komentáře (6)
Pes je možná zakopán ve větě "Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl."
Povrch má být zaschlý tak, že se na dotek nelepí na prst. Někdy, záleží na více vlivech, to zasychání trvá 30 minut, ale rekord mám asi 7 hodin - pršelo
Osvědčilo se mi odstřihnout s papírem makronku a zkušedně ji dát upéci; opakovat po 1/2 hodině tak dlouho, až korpus vyběhne.