Barevné makronky
Barevné makronky, jsou delikátnímy skvosty, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Perfektní na oslavy, jako sladká pozornost pro hosty, nebo jen jako malý rozmazlovací okamžik, který rozjasní každý den.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 149 kJ / 5 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,25 g |
Tuky | 262,65 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 578,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Moje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 17 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 18 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 19 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
muraia před 11 minutami
Avokádovo - tvarohová pomazánka s tuňákem
gabikka před 26 minutami
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 1 hodinou
Americké okurky
magdalenka před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 11 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 12 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 14 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
náplň do makronek,
makronky recept,
náplně do makronek,
recept na makronky,
makronky,
pistáciové makronky,
makronky top recepty,
napln na makronky,
recept makronky,
naplne do macronek,
makronky recept sk,
makronka recept,
makronky recept na náplň,
makronky nápln,
náplň do makronek recept,
velikonoční linecké cukroví,
jak upéci makronky,
makronky příprava,
recept na makronku,
jak péci makronky
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
cukr krupice,
voda,
bílek,
potravinářské barvivo,
čokoláda bílá,
šlehačka,
pistáciová pasta,
šlehačka,
čokoláda
Komentáře (6)
Pes je možná zakopán ve větě "Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl."
Povrch má být zaschlý tak, že se na dotek nelepí na prst. Někdy, záleží na více vlivech, to zasychání trvá 30 minut, ale rekord mám asi 7 hodin - pršelo
Osvědčilo se mi odstřihnout s papírem makronku a zkušedně ji dát upéci; opakovat po 1/2 hodině tak dlouho, až korpus vyběhne.