Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 257 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,87 g |
Tuky | 60,47 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 80,60 g |
Postup přípravy
petržele a podle potřeby osolíme. Krok 7: Podáváme s pečivem, ale hodí se i různě upravené brambory.
Zveřejněno 11. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra na jablku a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoRk
Moje poznámka
Vepřová játra na jablku a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DoRk
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 4 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 4 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 9 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 9 hodinami
Tématické fráze:
játra na jablkách,
vepřová játra recepty,
vepřová játra se zeleninou,
jablka s jatrou,
veprove jatra na jablek,
recepty s ajvarem,
vepřová játra,
játra na jablkách a zelenině,
vepřová játra na jablkách,
játra,jablka,
vepřovå jåt,
játra dušená na jablkách,
dušená játra na jablkách
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
česnek,
cibule,
jablko,
mrkev,
celer,
olej,
omáčka worcesterová,
šťáva jablečná,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)