Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slávky se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky35,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,70 g
Sůl10,00 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mušle zbavte nečistot, odstraňte "vousy", příliš je neproplachujte, ztratily by chuť "moře". Poničené mušle vyhoďte, na otevřené poklepejte. Pokud se mušle uzavře, je v pořádku, nereaguje-li, vyhoďte ji. Krok 2: Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky, zeleninu na drobné kostičky. Krok 3: V hluboké pánvi rozehřejte olej, lehce osmahněte zeleninu, zalijte vínem, přidejte mušle a zakryjte poklicí. Duste asi 4 minuty, občas zatřeste pánví, mušle by se měly otevřít. Neotevřené mušle vyhoďte. Na závěr posypte petrželí.

Zveřejněno 9. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slávky se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AL7j

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slávky se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AL7j

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slávky petržel, cerstve slavky recept, slavky na vine se zeleninou, vařené mušle slávky nejlepší top recepty, polévka mušle slávky top recepty, slávky recept celer, mušle so zeleninou, musle slavky se zeleninou, recept na mušle slávky sojova, mušle se zeleninou, polévka z mušlí se zeleninou

Suroviny:
slávky, máslo, česnek, mrkev, celer řapíkatý, petržel, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu