Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 810 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,65 g |
Tuky | 99,21 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 5,74 g |
Sůl | 13,90 g |
Sacharidy | 450,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Moje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 7 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 3 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 3 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 6 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z medvědího česneku,
recept na pesto z medvědího česneku,
rolovaný chléb medvědím česnekem,
pesto z medvědího česneku recept,
bílý chléb recept,
chléb s pestem,
kynuté těsto na slané pečivo,
pesto z medvědího česneku-recept,
kynute pecivo s pestem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
cukr,
pesto z medvědího česneku,
sýr tvrdý
Komentáře (4)
Trochu jsem pozměnila mouky, dala jen třetinu hladké, zbytek pšeničné chlebové a snížila jsem množství droždí. I náplně jsem dala maličko více. Díky za parádní nápad!