Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,88 g |
| Tuky | 42,69 g |
| Vláknina | 38,98 g |
| Cholesterol | 263 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Moje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 minutami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 37 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 55 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 1 hodinou
Obrácená jablková roláda
MarieP před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí podplečí recepty,
hovězí podplečí recept,
hovězí na bylinkách,
dušené hovězí,
dušené hovězí se zeleninou,
hovězí podplečí s ryzi,
dušené hovězí plátky na bylinky,
dušené hovězí plátky na bylinkové máslo,
hovězí kostky na bylinkách,
hovězí dušené s bylinkami,
recept podpleci,
hovězí podplecí,
pecene hovězí podplečí recepty,
dušené hovězí podplečí recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
celer,
cibule,
celer,
rajče,
špek,
rozmarýn,
tymián,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (2)