Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,25 g |
| Tuky | 9,77 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 16 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 2 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 3 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 3 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 10 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 13 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 13 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 15 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 15 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!