Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Moje poznámka
Maďarské brassói (brasov)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7BK
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 minutou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 2 hodinami
Tématické fráze:
brašovské mäso,
brasói,
brašovské brambory,
brašovské krůtí maso,
recepty brassoi pecenye,
brašovské recept,
brassoi z krůtího masa,
brasoi recepty,
maďarské recepty - brašovská pečeně,
bravcove maso na sposob brasso,
bravcove brasso,
brassói recept česky,
brassói po slovensky,
brasoi recept,
bravcove na sposob brassoi,
pikantni kruti maso na madarsky způsob,
dršťky na maďarský způsob,
brasovske koření,
madarske recepty,
vepřové brasso
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo,
brambory,
cibule,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
hrášek mražený,
vývar
Komentáře (9)
To dejte péct zároveň a vyjde to nastejno ačkoliv potom to bude takový brambor. guláš no.
Pokud se má zachovat myšlenka křupavosti tak nemíchat to je jasný snad
ziji v cizine, nemam hacky a carky a na velka pismena jsem lina :D jinak je to takove chlapske jidlo.
Mimochodem,já taky píšu asi půl roku na tabletu.