Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Moje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 32 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 52 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 15 hodinami
Tématické fráze:
saláty recepty,
okurka hadovka bejby,
řeřichová omáčka,
bejby okurky,
okurka bejby,
bejby okurka,
okurky hadovky bejby,
rerichove klicky,
recepty z avokáda,
saláty,
okurky bejby semena,
semena bejby červena řepa,
mísa na vodu pro kozu,
řeříchová pomazánka,
jak pestovat rerichove klicky,
jak pestovat rerichove klicky,
hadovka bejby,
bejby okurka hadovka,
okurka hadovka bejby semena,
skde sehnat seminka rerichy
Suroviny:
řeřicha,
fazole mungo,
okurka řecká,
rajče,
avokádo,
vejce,
arašídy,
máta,
koriandr,
bazalka čerstvá,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka gado gado,
česnek,
chilli,
pasta krevetová,
arašídy,
mléko kokosové,
cukr hnědý,
mouka rýžová,
nudle rýžové,
limetka,
olej sezamový
Komentáře (9)
Je to len jedna odroda s malymi semienkami dakde sa vola aj perzska.
Takze ta v tom igelite cez zimu v samoske je anglicka,
potom cez leto co je v zahrade je stredoeuropska
potom su japonske,
take cudne dlhe armenske ,a tieto grecke co maju male semienka a su popularne do azijskych salatov lebo nepustaju tolko vody a netreba ich supat .
( je to posledna v priloha s hladkou tenuckou kozou )
http://www.switcheroo.com/Squcuke.html