Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,00 g |
| Tuky | 71,32 g |
| Vláknina | 29,86 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 6,58 g |
| Sůl | 16,40 g |
| Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny podle předpisu a zapneme program Těsto. Hotové těsto znovu na vále propracujeme, rozdělíme asi na 8 kusů, utvoříme bagety a na plechu dáme kynout. Nakynuté potřeme vejcem, poklademe plátky slaniny, posypeme sýrem a dáme upéct do vyhřáté trouby.
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
Moje poznámka
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 58 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 15 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 31 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 56 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 57 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
kefírové rohlíky,
pekárny chleba recenze,
anglický rohlík,
rohlíky z kefíru,
bageta recept,
anglické rohlíky z domácí pekárny,
bagety recept,
anglické rohlíky,
domácí bageta,
anglicke rohliky recept,
domaci anglicky rohlik,
recept na bagetu,
domácí pekárny recenze,
recept na anglické rohlíky,
recept bageta,
domácí kefír,
bagety v domácí pekárně,
domácí pekárna anglické rohlíky,
anglicky rohlik recept,
bagety z domácí pekárny
Suroviny:
kefír,
voda,
sádlo,
sůl,
kmín drcený,
česnek sušený,
mouka hladká,
cukr,
droždí,
vejce,
slanina anglická,
sýr strouhaný
Komentáře (64)
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
tvary i patvary
ale jsou výýborné
díky
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznu
Toto bylo moje první dílko z pekárny