Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 971 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,86 g |
Tuky | 142,59 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,11 g |
Sacharidy | 188,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s hlívou ústřičnou a s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEYz
Moje poznámka
Zapečené brambory s hlívou ústřičnou a s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEYz
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty s hlívou ústřičnou,
zapečené brambory,
zapékaná hlíva,
brambory s hlívou,
hlíva zapečená s bramborami,
brambory s hlívou ústřičnou,
hlíva ústřičná s bramborem,
zapékana hlíva ústřičná,
zapečené brambory s mletým masem,
recepty hlíva zapečena,
zapékané brambory s hlívou,
hlíva ústřičná s brambory,
zapečené brambory recept,
hlíva ústřičná s bramborama,
zapečené brambory s masem,
nejlepší druhy brambor,
hliva zapecena s bramborama,
hlíva s bramborem,
zapečená hlíva,
hlíva ústřičná recepty
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
maso mleté,
sůl,
sýr uzený,
smetana zakysaná,
vejce,
sýr,
koření houbová variace,
pepř,
rajče,
olivy,
salát hlávkový,
máslo,
cibule
Komentáře (9)