Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 971 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,86 g |
Tuky | 142,59 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,11 g |
Sacharidy | 188,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s hlívou ústřičnou a s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEYz
Moje poznámka
Zapečené brambory s hlívou ústřičnou a s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEYz
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 30 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty s hlívou ústřičnou,
zapečené brambory,
zapékaná hlíva,
brambory s hlívou,
hlíva zapečená s bramborami,
brambory s hlívou ústřičnou,
hlíva ústřičná s bramborem,
zapékana hlíva ústřičná,
zapečené brambory s mletým masem,
recepty hlíva zapečena,
zapékané brambory s hlívou,
hlíva ústřičná s brambory,
zapečené brambory recept,
hlíva ústřičná s bramborama,
zapečené brambory s masem,
nejlepší druhy brambor,
hliva zapecena s bramborama,
hlíva s bramborem,
zapečená hlíva,
hlíva ústřičná recepty
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
maso mleté,
sůl,
sýr uzený,
smetana zakysaná,
vejce,
sýr,
koření houbová variace,
pepř,
rajče,
olivy,
salát hlávkový,
máslo,
cibule
Komentáře (9)