Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,44 g |
Tuky | 45,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Moje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Fitulka před 1 hodinou
Valašská kyselice
Fitulka před 1 hodinou
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 2 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 2 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 10 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 12 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 12 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 14 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 21 hodinami
Tématické fráze:
římovská kotleta,
krkovice po rimovsku,
vepřové maso s římovskou poklicí,
zapecene maso se syrovou poklici,
rimske maso,
veprove platky pod syrovou poklici,
pod poklicí,
vepřové maso pod římovskou poklicí,
maso pod sýrovou peřinkou,
římovská kotleta, brambory,
římovské kotlety,
poprazene maso,
hrbatá krkovice,
krkovice se sýrovou čepicí,
kotleta se sýrovou peřinou,
vepřová krkovice se sýrovou čepicí,
římovské maso pod sýrovou čepicí,
římovská pečeně,
pekáček s poklicí,
recepty do pekace s poklici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
masox,
sýr nastrouhaný,
jogurt bílý
Komentáře (8)