Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 239 kJ / 4 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 499,29 g |
Tuky | 125,15 g |
Vláknina | 62,76 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 228,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová rolka se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/285v
Moje poznámka
Vepřová rolka se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/285v
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 9 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 23 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno 29. 6. 2025 16:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 1 hodinou
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 6 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová rolka,
vepřová pečeně se špenátem,
kuřecí rolka se špenátem,
vepřová roláda se špenátem,
vepřová rolka recept,
vepřové maso se špenátem,
vepřové plněné špenátem,
špenátová rolka,
rolka vepřová,
vepřová roláda plněná špenátem,
rolka z vepřového masa,
roláda z vepřové pečeně,
pecena veprova rolka,
kuřecí rolky se špenátem,
veprova plnena rolka,
vepřová pečeně špenát,
vepřové rolky,
plnena veprova rolka,
plněná vepřová pečeně,
kuřecí rolka plněná špenátem
Suroviny:
olej,
cibule,
česnek,
špenát,
pečeně vepřová,
hořčice dijonská,
brambory,
cibule,
česnek,
máslo,
vývar hovězí,
sůl,
pepř
Komentáře (7)