Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 528 kJ / 3 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
Tuky | 138,68 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,89 g |
Sacharidy | 431,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Moje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 9 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 9 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 12 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 12 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 13 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 13 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 15 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 16 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 16 hodinami
Tématické fráze:
koblihy od hrušky,
slané koblihy,
koblihy hruška,
koblihy podle hrušky,
vaření s hruškou - koblihy,
recept hrušky - koblihy,
hruškovi langoše,
plněné langoše hermelínem,
koblihy,
nova-hruška-koblihy,
hruška koblihy,
recept na osvedcene koblihy,
slany koblih,
předpis na koblihy,
předpis na na koblihy,
koblihy apetit,
hermelinove koblihy,
koblihy slane,
langose s hermelinem,
langoš jako kobliha
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
rum,
mléko,
cukr,
droždí,
mouka hladká,
sůl,
mouka hladká,
džem meruňkový,
tuk na smažení,
cukr vanilkový,
sýr hermelín,
brusinky zavařené,
parmazán,
cukr skořice
Komentáře (27)
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace.
Na langoše jsem hermelín a brusinky ještě nedávala
Ale opravdu moc fajn fotky a recept-to jsem ti už napsala také
Klarisko, to si piš, Daniela bude mít (snad) radost. A fotka - no, já nemám výtvarné vidění, takže někdy se zadaří víc a někdy je to bída, navíc musí fotit dcera a občas je kvůli tomu dost otrávená