Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 52 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 55 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
uzené s cibulovou omáčkou,
tepelně opracované uzené,
cibulový přeliv na maso,
moukové noky,
uzený maso s cibulovou omáčkou,
přeliv na uzené maso,
uzené na cibuli,
uzené maso s cibulovou omáčkou,
uzené s cibuli,
musí se moravské uzené vařit,
vařit tepelně opracované maso ?,
tepelně opracované uzené maso,
uzene tepelne opracovane,
cibulové třené noky,
reliš z červené řepy,
koupené tepelně opracované uzené maso,
uzené maso s přelivem,
uzené recept,
cibulovy preliv omáčka k masu,
uzené na cibulové omáčce
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
cukr,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový,
olej,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (14)