Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 885 kJ / 2 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,75 g |
Tuky | 13,31 g |
Vláknina | 37,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 468,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Moje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 1 hodinou
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 5 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 23 minutami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 24 minutami
Polévka z lišek
xSarka před 48 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 56 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 1 hodinou
Pizza na celý plech
Bazo66 před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Tématické fráze:
jarný chlebík,
receptař prima nápadu poslední díl 17,
omládek,
receptař prima nápadu poslední díl recepty,
omládek recept,
top recepty zabky,
jarní chlebíčky recept,
chlebík 3s,
recepty prima nápadů poslední díl,
chléb žabky carevny,
receptař prima nápadu poslední díl,
jak upect a ozdobit chlebovy dort z zitne mouky,
receptař prima nápadu poslední díl-dýnová polévka,
receptar prima napadu 43 dil,
plněné domácí bulky žabky,
co je přetužíme,
chlebík,
chlebová bulka,
jak ozdobit chlebíčky,
domaci pekarna chlebik
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
ocet,
olej,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (28)