Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bránice a libový vepřový ořez pomeleme i s cibulí. Přidáme vejce a ochutíme a zahustíme jako klasickou sekanou (já dávám hodně česneku, majoránku a kmín). Papriky jsem vydlabal, košilku rozprostřel po celé kuchyňské lince.
Krok 2: Postupně jsem plnil papriky, pláty košilky a kapustové listy mletým masem. Nakonec vznikly dva plechy. Vzniklé záviny pokmínujeme, posolíme, podlijeme a dáme do trouby. Na másle ještě zezlatíme další dvě velké cibule, které vmícháme do vařených brambor.
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Moje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
kadlikova,
jak dlouho pict sekanou,
omeleta podle nerudy,
sekana v kosilce,
sekaná podle rettigové,
sekaná recept,
sekané maso v kapustovém listu,
m.kadlikova,
jak balit sekanou,
jak píct sekanou,
pracovní postup při výrobě sekané,
omeleta (podle nerudy),
co uvarit ze sekane,
kdy je hotová sekaná,
jak na štavnatou sekanou,
sekaná na neděli,
vyroba sekané na zabijačce,
recept z kaderave kapusty,
recepty sekana,
zabíjačková sekaná
Suroviny:
ořez vepřový,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
koření,
majoránka,
pepř,
kmín celý,
tymián,
sůl,
petrželka sušená,
paprika čerstvá červená,
listy kapustové mražené,
bránice
Komentáře (60)
Hanka:
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým