Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,41 g |
Tuky | 28,68 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Moje poznámka
Srdíčková smetanová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNEl
Nejnovější recepty
Boršč na neděli
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza tyčky (twister)
romikml před 1 hodinou
Vlašáky v karamelu
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 14 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 15 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 15 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 15 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 15 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 15 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 15 hodinami
Tématické fráze:
omáčka ze srdíček,
omáčka z vnitřností,
omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka,
kurecí srdicka ve smetanové omacce,
kuřecí srdíčka omáčka,
smetanová omáčka se srdíčky,
omáčky z vnitrnosti,
smetanové omáčky vaření,
smetanová omáčka z kuřecích srdíček,
smetanová omáčka recept,
omačka se srdiček,
omáčka s vnitřností,
smetanová omáčka ze srdíček,
srdíčka ve smetanové omáčce,
kuřecí srdíčka na smetaně,
smetanová omáčka z vnitřností,
vepřová srdíčková omáčka,
omacka ze srdicka,
omáčka se srdíčky
Suroviny:
srdce kuřecí,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
cibulka lahůdková,
celer,
petržel,
mrkev,
olej,
halali,
petrželka,
smetana 12%,
cukr,
jíška světlá instantní
Komentáře (16)
Restovaná zelenina má v omáčce úplně jinou a lepší chuť, než jen uvařená.
Maso z jakýchkoliv srdíček je pěkně pevné, máme ho moc rádi
Za príma chuť,kterou znám posílám další+bodík