Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,09 g |
| Tuky | 172,59 g |
| Vláknina | 26,03 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 11,21 g |
| Sůl | 28,00 g |
| Sacharidy | 368,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na menší kostky a opečeme na másle dozlatova.
Krok 2: Přidáme zelí – pokud je moc kyselé, tak ho nejprve propláchneme. Přisypeme kmín a cukr, zalijeme malým množstvím vývaru a podusíme doměkka. Nakonec podle chuti dosolíme.
Krok 3: Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu.
Krok 4: Uvařené gnocchi promícháme s hotovou směsí a podáváme.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Moje poznámka
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Burizonové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 38 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 7 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 17 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi,
gnocchi se zelím a uzeným,
gnocchi se slaninou,
gnochi se zelím,
gnocchi recept,
gnocchi s uzenym a zelim,
gnocchi recepty,
noky se zelím,
halušky se zelím a anglicko slaninou,
bramborové noky se zelím,
špecle se zelím a slaninou,
noky se zelím a uzeným,
gnochi se zelim a slaninou,
gnochi se zelím a uzeným,
gnocchi jako halušky,
noky s uzeným a zelím,
noky se zelím a slaninou,
gnochi s uzeným a zelím,
gnocchi s uzeným a se zelím,
recept gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
zelí kysané,
slanina anglická,
cibule,
máslo,
cukr,
kmín mletý,
vývar masový,
sůl
Komentáře (67)
Nahoru ještě posypu zelenou cibulkou.
Díky za ispiraci
jaký vývar se tam dává?
Děkujiwww.toprecepty.cz
Eliza:
http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-itals...