Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 337 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 26,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Moje poznámka
Vepřové medajlonky v kořeněné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g3X
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
marináda na vepřové maso,
marinády na vepřové maso,
marinada na veprove medailonky,
marináda na medailonky,
marináda vepřové,
vepřový krček,
marináda na vepřové,
kruti medajlonky,
medailonky havana,
vepřové medailonky marinada,
teleci medajlonky,
vepřové marináda,
marináda na vepřovou panenku,
veprovy krcek recept,
marináda vepřové maso,
vepřová marináda,
nalozene veprove medailonky,
vepřová panenka recepty v marinádě,
medajlonky z vepřového masa,
veprovy krcek recepty
Suroviny:
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
cukr,
kmín celý
Komentáře (11)
Posílám bodíka.
Napadlo mě (protože bych na tu marinádu nerada zapomněla), jestli nepřemluvíme kluky, aby v oblíbených receptech vytvořili nějaké kategorie - jako např podle surovin, nebo ZKUSIT CO NEJDŘÍV, NA OSLAVU, NEDĚLNÍ OBĚD... apod.