Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,75 g |
Tuky | 164,97 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 327,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Moje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 2 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 3 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 3 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
zákusky a řezy recepty,
zákusky,
nejlepší zákusky,
zákusky recepty,
recepty zakusky,
nejlepší zákusky recepty,
recepty na zákusky,
roladkové řezy,
nové zákusky recepty.cz,
nejlepsi recepty na zakusky,
zákusky recept,
top zákusky,
nejlepší zákusek,
zákusek roláda,
domácí zakusky recepty,
recept na zákusky,
recepty na domácí zákusky,
domácí zákusky,
domácí zákusky recept,
krájení zákusků
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
mléko,
pudink,
cukr,
marmeláda,
čokoláda,
tuk ztužený,
šlehačka
Komentáře (27)
jj, správně, v tomto receptu celou ještě teplou roládu motám po delší straně, potom překrojím napůl, rozbalím a každou potřu samostatně a znovu zabalím směrem, jak byla. Takto jsou roládky menší a je jich více.
Normálně se roláda točí po té širší straně-jde to lépe, je sice kratší, ale na řezu hezčí... Př.Roláda je 30x40cm, normálně stočím, mám šířku 30cm=d (v tomto případě stočím po delší straně, mám roládu 40cm=d)
Aničko, vidím, že jsi prostě profík
Roláda Ti možná praskala proto, že jsi ji pekla déle, než potřebovala a tím se asi trochu vysušila (to už taky znám
Díky moc za další variantu a za pěknou fotku
Jen tak dál
Chtěla jsem se včera pochlapit,vše se dařilo,až do fáze závěrečného motání