Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 6,14 g |
Vláknina | 8,44 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Moje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 10 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 10 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 11 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 11 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 11 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 14 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovezi valec,
hovězí roláda recept,
hovězíroláda,
roláda z hovězího zadního,
hovězí roláda postup,
hovězí rolády,
hovězí válec recept,
hovězí roláda video,
hellmans-recepty,
co uvařit z hoveziho valce,
recept na hovězí rolády,
hovězí roladicky,
hovezi valec recepty,
nejlepší hovězí na roládu,
rolada hovezi zadni,
recepty hovezi valec,
hovezirolada.cz,
jak se kraji maso na roladu,
recepty hovezi rolady
Suroviny:
hovězí zadní,
kuře vodňanské,
cibule,
majolka,
hořčice,
máslo,
pažitka,
petrželka,
libeček,
cibule šalotka,
šunka,
sůl,
pepř,
koření na hovězí maso,
česnek granulovaný,
bujón hovězí,
solamyl
Komentáře (19)
Vezměte kuřecí(slepičí) a vepřové kůže, sádlo min. 40%, kuřecí separát (strojně oddělené maso, chrupavky, nezpracovatelné vniřnosti jako plíce, šlachy, tepny a pod.+ měkké kosti), stabilizátory chuti E622, želatinu a škrob (aby to drželo), barvivo E124 a 104,konzervant E202 sůl, cukr (na kůrčičku) a vložte do kutru společně s ledem a vyšlehejte růžovošedou hmotu.
Tuto hmotu smíchejte s podobnou, ale hruběji namletou (musí být vidět mikrokousky masa) nacpěte do plastového střeva, zmrazte a prodávejte zoufalcům, kteří jsou líní si doma namlít kus slepice!
Buon apetito
p.s. děkuji za pochvalu
Jen bych chtěla napsat, že doporučuji koupit sekanou z Vodňan, věřím srettce, že je dobrá
+
ale musím říct,že Mr.Hellmans pěkně pomazal
bravo