Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,45 g |
Tuky | 48,53 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 2,96 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 108,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kN0
Moje poznámka
Zapečené brambory s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kN0
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 2 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s játry,
zapečené brambory recept,
zapečený játra,
brambory s játry,
zapecene brambory s jatrama,
zapékané brambory s játry,
brambory zapečené s játry,
pecene brambory s játry,
zapecsne játra recept,
brokolice s játry,
zapecena jatra s bramborem,
zapecene brambory recepty,
zapecene játra,
recepty z veprove jatry,
zapekane veprove jatra s brokolici,
zapékané brambory s jatrama,
zapékané brambory jatrama,
zapecena jatra s brambory,
zapečené recepty,
zapečené brambory s cuketou a jatrama
Suroviny:
brambory,
cibule,
kukuřice mražená,
brokolice,
mrkev,
játra vepřová,
vejce,
mléko,
máslo,
pepř,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)
Takže upresniť hmotnosť v recepte nie je rýpanie, ale potrebný údaj.
http://www.hreusproduction.estranky.sk/clanky/skol...
Blanka, určite to upresni, prosím.