Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,61 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
Moje poznámka
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 54 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
platky z divočáka,
recepty zvěřina divočák kýta,
kýta z divočáka,
kančí kýta,
kančí kýta recepty,
divočák kýta recepty,
kýta z divočáka recept,
kančí plátek,
recept na kýtu z divočáka,
divočák kýta,
divočák plátky,
recept kýta z divočáka,
divočák kýta recept,
recepty na kýtu z divočáka,
pečená kýta z divočáka,
recepty z divočáka kýta,
kýta divočák,
recept na kančí kýtu,
kanci maso recepty,
ůprava divočáka
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
houba hřib,
smetana zakysaná,
mléko,
mouka,
sůl
Komentáře (18)
jo, a té smetany tam není ani plný kelímek, takže ani ta to zase tak moc neokyselila
a sladkost dodal ten kečup
p.s.pěěknéé foto teta
myslí se tím jenom ta zvěřina
já nechci,aby mě někdo dusil
já chci být jenom pečená,vařená