Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička dušená s grilovanou klobáskou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 208 kJ /
767 kcal
Bílkoviny66,69 g
Tuky31,71 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 4,11 g
Sůl9,60 g
Sacharidy51,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa nakrájíme na kostičky. Krok 2: Do hrnce nalijeme olej, vložíme na kostičky nakrájenou cibuli a špek, necháme zezlátnout, pak přidáme na půlměsíčky nakrájené klobásky a mrkev, orestujeme a až pak vložíme nakrájené maso, které necháme zatáhnout. Nakonec přidáme nakrájené žampiony, kečup a mletou papriku. Krok 3: Podlijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Až je maso měkké, zahustíme zátěrkou, promícháme a asi ještě 15 min. povaříme. Krok 4: Podle chuti dosolíme, dopepříme.

Jako příloha mi chutnala rýže a zbytek rodiny si pochutnal na těstovinách.

Zveřejněno 25. 5. 2011

Poznámka autorky ivulinka

Zůstaly nám po grilování dvě ugrilované klobásky a napadlo mě je podusit s masem, k tomu jsem přidala kousek domácího uzeného špeku, hotový pokrm pak náramně voněl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqpq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqpq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

BILKOVAI: děkuji za pochvalu a jsem ráda, že jste si při neděli tak pochutnali. Měj se a zase se ukaž:-K

Ivulinko, děkuji za recept. Je to moc dobré jídlo. Manžel měl boule za ušima:-D Když jsem chtěla vyfotit mé snažení, tak jsem zjistila, že je baterka vybitá. Takže dnes dávám plusík bez obrázku. Určitě jsem nedělala naposledy :-p

:-))A je večer:-)a já zase na receptech:-DJá si ty kilka asi nechám;-):-D
Ivulinko moc príma recept:-p+:yes: a bezva nafocený:-K

:-pkrásná mňamka:yes::-K

tebe bych Ivuli potřebovala doma:-D:-D:-8

Ivulinko, takové jako omáčičky jsou u nás oblíbené, máš 8.bod:yes:

Ivulinko, skvělá kombinace surovin a krásné na první pohled:-D:yes:

Ivuli,samé dobré ingredience 4.:-p;-):yes:

Omáčky a sosíky na různý způsob máme rádi:-p+1:yes::-K

Takové improvizace mám moc ráda ;-), jídlo je určitě dobré :-p +1.bod:yes:

Tématické fráze:
zátěrka, recepty.cz, krkovička recepty, recepty z krkovice, krkovice recepty, dusena krkovice, krkovice dušená, vepřové kostky po znojemsku s klobásou pohlreich, dusenakrkovicka, zátěrky, zátěrka recept, těstvoviny s grilovanou klobásou, dušená krkovička se žampiony, jak udelat zaterku, co je to zátěrka, krkovice recept, pečena krkovička s klobásou recepty, dušená krkovička na žampionech, grilovana krkovice na zampionech, baterka na grilování masa

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, špek uzený, klobása, olej, mrkev, kečup sladký, paprika sušená sladká, žampióny, sůl, pepř, voda, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu