Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 769 kJ / 901 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,46 g | 
| Tuky | 30,84 g | 
| Vláknina | 18,65 g | 
| Cholesterol | 120 mg | 
| Sodík | 2,08 g | 
| Sůl | 5,10 g | 
| Sacharidy | 93,40 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pečicí mísu vytřeme mírně olejem a vrstvíme:
½ najemno pokrájené cibule; ½ nahrubo postrouhaných brambor – osolíme, opepříme; ½ řízků (tyto naklepeme na slabší plátky, nakrájíme ještě na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme a potřeme hořčicí z obou stran; zeleninu nakrájenou na co nejmenší kostičky; klobásky na kolečka; zbylou ½ cibulky; zbylou ½ brambor-osolíme, opepříme a končíme zbylými plátky masa. Krok 2: Podlijeme do ½ pekáče vodou, pokapeme sojovou omáčkou a pečeme zakryté v troubě pomalu asi 1 ¼ hodiny na 180°C. Krok 3: Ke konci pečení můžeme zvýšit teplotu na 200°C. Krok 4: Odkryjeme, posypeme sýrem (lze pokapat kečupem, ten já nepoužívám) a cca 3-5 minut zapečeme.
½ najemno pokrájené cibule; ½ nahrubo postrouhaných brambor – osolíme, opepříme; ½ řízků (tyto naklepeme na slabší plátky, nakrájíme ještě na menší kousky, osolíme, opepříme, okořeníme a potřeme hořčicí z obou stran; zeleninu nakrájenou na co nejmenší kostičky; klobásky na kolečka; zbylou ½ cibulky; zbylou ½ brambor-osolíme, opepříme a končíme zbylými plátky masa. Krok 2: Podlijeme do ½ pekáče vodou, pokapeme sojovou omáčkou a pečeme zakryté v troubě pomalu asi 1 ¼ hodiny na 180°C. Krok 3: Ke konci pečení můžeme zvýšit teplotu na 200°C. Krok 4: Odkryjeme, posypeme sýrem (lze pokapat kečupem, ten já nepoužívám) a cca 3-5 minut zapečeme.
Zveřejněno 5. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Prokládané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ0
Moje poznámka
					
				
Prokládané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ0
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprove maso prokladane, 
						
						
							co se zbylymi rizky, 
						
						
							prokládané vepřové maso, 
						
						
							prokládané maso masem, 
						
						
							pomalu pečené trhané maso, 
						
						
							co se zbylými brambory, 
						
						
							maso prokladane brambory, 
						
						
							prokladane pecene maso, 
						
						
							prokládaný salát recept, 
						
						
							co se zbylým pečeným vepřovým masem, 
						
						
							co se zbylým pečeným masem, 
						
						
							co se zbylimi rizky, 
						
						
							prokladane řízky, 
						
						
							co se zbylým masem, 
						
						
							prokládané maso s brambory, 
						
						
							prokládané brambory s masem, 
						
						
							calzone s krůtím masem, 
						
						
							prokládané brambory krkovici, 
						
						
							top recepty pro nejmensis masem z vepřového masa, 
						
						
							co se zbylym masem na klobasy
						
					
						Suroviny:
						
							řízek vepřový, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							klobása pikantní, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sýr nastrouhaný, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							koření, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (14)
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř
Díky za milé komentáře všem
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu??