Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,95 g |
Tuky | 26,79 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Moje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffins
kahus308 před 8 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 35 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na bazalce,
bazalka recepty,
vepřové s kedlubnou,
kedlubnove recepty,
vepřové na bazalce,
maso s bazalkou,
kedlubnová omáčka s masem,
recepty s bazalkou,
maso a bazalka,
kedlubnove rizoto,
masove nudlicky s kedlubnou,
maso s kedlubnami,
vepřové nudličky na bazalce,
mrkev s kedlubnama,
bazalka a maso,
vepřové maso bazalka,
kedlubny s vepřovým masem,
recepty s kedlubnou,
recepty z kedlubny,
kuřeci maso s kedlubnou na stavě
Suroviny:
maso vepřové,
kedlubna,
pórek,
cibule,
mrkev,
olej,
smetana zakysaná,
bazalka čerstvá,
kmín celý,
pepř,
sůl,
cibulka lahůdková
Komentáře (8)
Ukládám a boduju!