Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantí masovo-zelný štrúdl

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 7. 2012 17:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 386 kJ / 1 526 kcal
Bílkoviny76,28 g
Tuky87,03 g
Vláknina10,39 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 431 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy105,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Závin je velmi chutný, nejvoňavější je, když nám zůstane maso třeba z kachny, pak se nám vůně line po celém bytě a je to pochoutka.

Štrůdl zase jinak, než tradiční sladký štrůdl.

Četla jsem zde recepty a trochu jsem štrúdl "letně opálila", tak se omlouvám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

nofrona

15. 7. 2012 17:09

:-p:-p:yes:

jarka skrobakova

13. 7. 2012 16:16

pěkný rcp a nádherné foto:-p:yes::yes::-)):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2012 10:12

Parádní bašta:-p+6:yes:krásně nafocená:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2012 21:12

varilamyskakasicku: já se chci dusit smíchy!!!;-)

rebeka rebeka

12. 7. 2012 21:12

vařila myška štúdlíček, tak já jí dám bodíček;-):-):yes::yes:
štrúdlík bude dobroučký, když je foto hezoučký:-p;-):-K:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 7. 2012 19:24

Jana Remkova: děkuji Jani, no, já jsem také našla fígl, že by jsi se dusila smíchy:-)):-D, ale jinak si ráda nechám vždy poradit, děkuji:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2012 19:07

Máš čím dál hezčí fotky. A včera jsem se dozvěděla od Bahuly, jak se dá obrázek ještě vylepšit na Nikonu;-). Tohle tvé jídlo nemá chybu, Ivo;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 7. 2012 18:35

1974andrea: díky, Andrejko, je tam jemně pokrájené maso z vepřového plecka, bylo původně připravené k umletí, ale pak jsem to stáhla do štrůdlu, takže pak se to v tom zelí takto spojilo;-)

1974andrea 1974andrea

12. 7. 2012 18:27

Závin se zelím a uzeným dělám taky, je to dobrota:-p. Ale spíš než maso se mi na fotkách zdá, že tam je nějaká dobrá sekaná, ne?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zelný štrůdl masový štrůdl se zelím zelný závin štrůdl s masovou náplní zelný štrůdl s uzeným vařila myška recepty zavin s masovou naplni zelný štrůdl s uzeným masem zelný štrůdl z listového těsta zelný závin z listového těsta masovej strudl závin s masovou- zelnou náplní závin z listového těsta se zelenou nadivkou strudl plneny masovou směsi slaný závin z listového těsta se zelím štrůdl s uzeným a zelím trojhránky se zelím a uzeným slané koláče s masovo zelnou náplní slaný zavin z bramboroveho těsta štrudl

Suroviny: těsto listové, zelí bílé kysané, cibule, mrkev, křen, olej, sůl, cukr, kmín drcený, mouka hladká, maso vepřové, majonéza, semínka sezamová, olej, voda, kmín drcený

TopRecepty.cz

Pikantí masovo-zelný štrúdl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzVM