Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 5 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 6 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčkový salát
Sahula před 3 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 4 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 4 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 5 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 5 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 5 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 6 hodinami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 7 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 7 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala
hotovo
už se těším,až zakrojím
přidávám 44.bod a foto
P.S.pracovala za mě pekárnička