Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také způsob uzavření sklenic. Místo víček můžete použít jen celofán.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Moje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Nejnovější recepty
Bábovka z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 15 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 16 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
Jara24 před 56 minutami
Mini Pavlova
MichaelaM před 2 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 12 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 13 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 15 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 16 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 16 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 18 hodinami
Tématické fráze:
konzervace černého rybízu,
černý rybíz konzervace,
zpracování josty,
rybízový rosol,
černý rybíz s cukrem,
konzervace rybízu,
nevařený džem z černého rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmelada z josty,
rosol z josty,
rosol z černého bezu,
štáva z josty,
nevařená šťáva z černého rybízu,
vylisovaná štáva z rybízu,
rosol z červeného rybízu,
recepty na zpracování černého rybízu,
šťáva z černého rybízu,
šťáva z černého rybízu nevařená,
rybíz konzervace,
marmeláda z černého rybízu
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr
Komentáře (16)