Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout.
Krok 2: Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund!
Krok 3: Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.
Zveřejněno 14. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Moje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 3 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 24 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 36 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 36 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Tématické fráze:
pivo argus výrobce,
pivo argus,
argus pivo,
výrobce piva argus,
pivo argus 14,
mail argus-po.sk loc:cz,
guláš po brněnsku,
argus pivo recepty,
hospodsky čili gulas,
gulas s rumem,
arguspivovyrobce,
zabijačkový guláš recept s rumem,
pivo argus-výrobce,
obchod@argus-po.sk loc:cz,
argus maso,
brněnský guláš,
brněnský guláš recept,
hospodsky gulas s pivem,
česnek argus,
argus cervena plechovka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
sádlo,
sůl,
majoránka,
bobkový list,
koření gulášové,
paprika sušená sladká,
chilli,
koření nové koření,
tymián,
protlak rajčatový,
pivo světlé,
pepř
Komentáře (11)