Fofr oběd z tlakáče
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Moje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 7 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 1 hodinou
Drožďová polévka
HanaHanka před 2 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 2 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 2 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 3 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 5 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 6 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 7 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Tématické fráze:
co na obed,
recepty na oběd na víkend,
co dnes na oběd,
oběd recept,
nápad na oběd,
recepty na oběd,
sobotní oběd,
sobotní obědy recepty,
co na oběd recepty,
dobrý oběd,
obědy recepty,
recepty na dobrý oběd,
oběd na sobotu,
oběd na víkend,
oběd,
oběd z jednoho hrnce,
recept na dobry oběd,
recept na oběd,
brambory z tlakáče,
oběd recepty
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
brambory,
slanina,
cibule,
kapie,
česnek český,
rozmarýn,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (87)
vařila jsem to poprvé, ale určitě ne naposled
Děkuji. Marcela
Takže, těch 10-15 minut je na to, aby papiňák takzvaně došel. Pak jde otevřít. Nikdy u něj nevypouštějte páru nebo nechlaďte pod studenou vodou a podobně. nemusí se to vždy vyplatit.
Já mám ještě jeden starý,kde tahle pojistka není a v něm to jde parádně.
Nevím,jakou zkušenost mají ostatní,ale u mě je to takhle.
Dnes Ti opět musím poděkovat za Tvou"fofrovku"která mi zachránila reputaci
Anna Kocikova: Anni, dovolila jsem si tvoji krásnou fotečku dát jako hlavní, nevadí
zaslouží boďku a jestli stihnu, tak i foťku
Bodík byl již předem udělen,tak dnes jen velký dík
já ladím Impuls,tak nic nevím
a ať chutná,sousedko
a díky
a kde je foto
i za bodíky
ne,Irísku, vody ani fň
talíř si nesu, tak chvíli stůj
jídlo mi dnes schází čím dál víc
víc než má kila dá se říct
poznávám tě, ooo spanilá....
posílám bod - já hlady nahnilá
Rebeko moc fajnová rychlovečka
i všem ostatním za milé komentíky a bodíky...díky,díky,díky