Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé bramboráčky s pivním sýrem a uzeným

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie932 kJ /
223 kcal
Bílkoviny4,81 g
Tuky0,37 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oškrábeme a nahrubo nastrouháme, vymačkáme veškerou tekutinu. Krok 2: Přidáme pokrájené uzené maso, nastrouhaný nebo na kostičky nakrájený pivní sýr, cibuli na jemné proužky, rozmačkaný česnek, lžíci škrobu a bylinky, osolíme a opepříme. Krok 3: Troubu si rozpálíme na 220°C. Krok 4: Plech si vyložíme pečícím papírem, který lehce potřeme olejem a rukou na něj vytvarujeme placičky z připravené hmoty. Krok 5: Vždy přebytečnou tekutinu vymačkáme. Krok 6: Pečeme přibližně 10 min. a potřeme i shora olejem. Krok 7: Poté dopečeme dozlatova.

Zveřejněno 19. 9. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Vzhledem k tomu, že v bramboráčkách není žádné vejce ani mouka, jsou krásně křupavé.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOQr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOQr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

tak tohle křupinká od pohledu:-p:yes:

Koubkova:Až teď jsem si všimla:-O, že jsi vyzkoušela. Díky moc :-K

Vyzkoušeno moc dobré byly.:-p:yes:Použila jsem korbačík co mi zbyl v lednici.

1974 ANDREA: tak jo v sobotu vyzkouším;-)

Koubkova:Určitě, to byl takový experiment, ale výborný. Můžeš dát klidně uzený sýr, k tomu uzenému masu se bude jistě hodit

Andrea 1974 ::-pdá se ten sýr nahradit něčím jiným?

Bibinka::-O Ty sis snad došla i pro ten sýr nebo jsi to vyšperkovala něčím jiným?

1974andrea: Andrejko, už jsou v troubě a jsem na ně fakt zvědavá;-)

:-)Bříško nemám chtivé ale lechtivé:-D:-DNo žaludek chtivý na tuhle dobrotu je;-)+14:-p:yes::-D

:-O:-O, tolik chtivých bříšek:-D:-)). Ráda bych se s vámi všemi podělila, kdyby to bylo možné, ovšem ještě očekávám hladového manžela, tak nevím, nevím, jestli něco zanechá. Už nevím, kam to jídlo vždycky schovat, aby zbylo aspoň pro děti;-):-D
Moc děkuji za komentáře a ohlasy:-K:-8

Ty brďo,to vypadá mňamózně.Jednu zásilku prosím i do Prahy:-))

šmááárjá:-O:-O není to moc dietní:-?:-? habý mě to nezabílo:-D:-D
vypadají úžasně:-p:yes::yes:
každou chvilku čekám PPLku..moji adresu znáš,ne:-?:-?:-D:-D:-D

Sakryš, teď jsem se vrátila z Plzně, nemohla jsem se u zastavit na oběd?:-D:-D Zítra jedu opět směr Plzeň - beru i ohřáté v MVT :-D:-D
Teď bez srandy - moc chutný receptík ;-):yes:

To vypadá nádherně:yes::-p+

Tématické fráze:
bramboráky s uzeným, bramboráčky se sýrem, bramboraky s uzenym a syrem, bramboračky z vařených brambor se sýrem, bramboráčky na grilu, pivní bramboráky, bramboráky s pivním sýrem, sýr v bramboráku, zapečené brambory s pivním sýrem, recepty s pivním sýrem, bramborové placky s pivním sýrem, recept na křupavé bramboráky s uzeným, výborné bramboraky se syrem a uzenym, salát s pivním sýrem, placky s pivním sýrem, čerstvé potraviny na vaření večeře zásilka, bramboráčky, pivní sýr a uzené maso, recept na pivni syr, křupavé bramboráky

Suroviny:
brambory, cibule červená, sýr pivní, maso uzené, česnek, solamyl, sůl, pepř, petrželka zelená, majoránka čerstvá

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu