Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 340,73 g |
| Tuky | 145,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,11 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Moje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 2 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 3 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 3 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 4 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 4 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 5 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 5 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 5 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 5 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovězí maso na šalvěji,
maso na salveji,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
bylina podobná rozmarýnu,
hovězí špalík,
rozmarýn k masu,
hovězí na,
hovězí plátky na šalvěj,
salvej pod maso,
hovezi licka na salveji,
upravá hoveziho masa,
hovězí plátek na šalvěji,
hovězí maso šalvěj,
hovězí kostky na na šalvěji,
hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit,
hovězí na rozmarýn,
recept na úpravu masa hovězího - osobuco,
hiovězí na šalvěji
Suroviny:
maso hovězí,
šalvěj čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
cibule,
slanina uzená,
špek uzený,
olej,
sůl,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (15)
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...