Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Moje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Pajuse před 42 minutami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 1 hodinou
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 1 hodinou
Chutné vafle
olivkao2015 před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Hypnos před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 4 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 5 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok,
vepřový bok recepty,
marinovaný vepřový bok,
vepřový bok recept,
veprovy bok na grilu,
marináda na vepřový bok,
marinovaný vepřový bůček na gril,
marinovany bok,
jak upéct vepřový bok,
recept na veprovy bok,
marinovaný vepřový bůček,
recepty veprovy bok,
marináda na vepřový bůček,
veprový bok na gril,
recept veprovy bok,
vepřový bok marinovaný,
marinovaný pečený bok,
vepřový bok bez kosti recepty obrázky,
vepřový bůček na grilu,
vepřový bok v marinádě
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
sherry,
cukr třtinový,
česnek,
zázvor čerstvý,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
hořčice dijonská
Komentáře (17)
Děkuji za body receptu.