Suroviny
Porce: 4 kusy asi po 290g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 915 kJ / 3 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,20 g |
| Tuky | 80,00 g |
| Vláknina | 25,05 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 6,80 g |
| Sůl | 16,55 g |
| Sacharidy | 498,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborákové celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48nk
Moje poznámka
Bramborákové celozrnné bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48nk
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 20 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bagety,
kečup domácí recept,
domácí výroba tvarohu,
výroba domácího tvarohu,
plech na bagety,
celozrnné bagety,
celozrnna bageta recept,
výroba tvarohu doma,
recept na vyrobu tvarohu,
plech na pečení baget,
celozrnné pečivo recepty,
plech na pečení baget,
těstoviny se špenátem,
celozrnná bageta,
langoše těsto recept,
bagety z domácí pekárny,
recept na bagety,
bagety recept,
pečení baget,
syrovátka recepty
Suroviny:
voda,
syrovátka,
cukr,
droždí,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
bramborák v prášku,
olej olivový
Komentáře (65)
namáčíme květináč ( Taky to nemá chybku)[Punkt je tam]
Přemýšlím, že bych to mohla prubnout
Merylas - ty jsi mne tím krásným chlebem tak nalákala, hlavně, když si představím, že je chleba vlastně díky namočení hrnce vlhký, že si asi "napíšu Ježíškovi" od dáreček.
p.s. sušenou syrovátku už mám
A syrovátkou zadělávám proto - jak už jsem psala - že je to u nás doma zbytek po výrobě domácího tvarohu. Takže se ji snažím zužitkovat.
Na barvu pečiva mít vliv určitě nebude. Na chuť možná trochu ano, samotná je kyselá a samozřejmě i nakysle voní. (Ale bagetky samy kyselé nejsou...)
Pokud si ji koupíš a použiješ, můžeš mít, kromě výborných baget, i dobrý pocit z toho, žes zase něco nového udělala pro své zdraví
Cathleen, máš všechny bagetky úžasné, hned bych si dala