Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,96 g |
Tuky | 170,81 g |
Vláknina | 11,26 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,64 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Moje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
koření na tresku,
jaké koření na tresku,
naložená treska,
treska recepty,
jake koreni se pouziva na tresku,
jake koreni pouzit na tresku,
nalozena treska recept,
treska recept,
treska na koření,
treska,recepty,
recepty s treskou,
koření na tresku,
treska koření,
treska nalozena,
treska špízy,
závitky z tresky recept,
treska špíz,
treska a koriandr- recept,
treska + špíz + koriandr,
treska se slaninou
Suroviny:
filet z tresky,
koření,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej olivový
Komentáře (8)
3.bod