Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,70 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Moje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 15 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 2 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 3 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 5 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 7 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 8 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 10 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 11 hodinami
Tématické fráze:
falesni ptacci,
falešný ptáček,
falesne ptacky,
falešní ptáčci recept,
falešný ptáček recept,
rozbalené ptáčky,
ala ptacek,
recept na falešné ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalený ptáček,
falesny spanelak,
falešní ptacci.recept,
falesní ptáci,
falešný rozbalený ptáček,
recept na falešní ptáčci,
rozbalený ptáček falesny,
maso ala ptáček,
falešný španělský ptáček,
recepty rychlovky,
falešnè ptáčci
Suroviny:
cibule,
párky vídeňské,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
paprika sušená sladká,
vejce,
vývar,
sůl,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
Hezký receptík
Jani, děkuji