Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,70 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Moje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 6 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 6 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 6 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 5 hodinami
Maková náplň
lucyb před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 7 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 8 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 10 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 11 hodinami
Tématické fráze:
falesni ptacci,
falešný ptáček,
falesne ptacky,
falešní ptáčci recept,
falešný ptáček recept,
rozbalené ptáčky,
ala ptacek,
recept na falešné ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalený ptáček,
falesny spanelak,
falešní ptacci.recept,
falesní ptáci,
falešný rozbalený ptáček,
recept na falešní ptáčci,
rozbalený ptáček falesny,
maso ala ptáček,
falešný španělský ptáček,
recepty rychlovky,
falešnè ptáčci
Suroviny:
cibule,
párky vídeňské,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
paprika sušená sladká,
vejce,
vývar,
sůl,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
Hezký receptík
Jani, děkuji