Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Moje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 33 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 3 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 6 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 6 hodinami
Tématické fráze:
roláda z bramborákového těsta,
bramborák roláda,
čím zahustit zelí,
bramborák jako roláda,
bramborakova buchta,
bramborakova pizza recept,
bramboráková roláda se sýrem recept,
bramboráková pizza,
bramboráková roládka,
roláda z bramborák,
bramborakova rolada se zelim,
roláda bramborák,
rolada z bramborakoveho testa se zelim,
bramboráková roláda s houbami,
plněná bramborová roláda se škvarkama,
bramboráková placka plněná játry,
roládky bramborákové,
švestky v brámborákovém těstě,
nákyp z bramborákového těsta a hrušek,
játra v bramborákovém těstě
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
zelí kysané,
houby,
klobása
Komentáře (35)
Ale množství brambor ti nepovím, protože bramboráčky jsou u nás v "kurzu", tak je dělám vždy z plné mísy brambor. Část těsta šla na roládu (placka asi jako malíček silná) a ze zbytku jsem nasmažila bramboráky, které u nás v rodině *nikdo nemusí*, a přesto se mi z mísy vypařují tak rychle, že taktak zachráním pár kousků pro sebe
A líbí se mi tvoje - chci potěšit manžela....
Něco málo z té náplně mělo při rolování tendenci vypadnout bokem, ale fakt málo. Myslím, že čím víc bohatou náplň uděláš, tíme méně bude držet (nezapeče se).
Díky všem!