Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Moje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 51 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
roláda z bramborákového těsta,
bramborák roláda,
čím zahustit zelí,
bramborák jako roláda,
bramborakova buchta,
bramborakova pizza recept,
bramboráková roláda se sýrem recept,
bramboráková pizza,
bramboráková roládka,
roláda z bramborák,
bramborakova rolada se zelim,
roláda bramborák,
rolada z bramborakoveho testa se zelim,
bramboráková roláda s houbami,
plněná bramborová roláda se škvarkama,
bramboráková placka plněná játry,
roládky bramborákové,
švestky v brámborákovém těstě,
nákyp z bramborákového těsta a hrušek,
játra v bramborákovém těstě
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
zelí kysané,
houby,
klobása
Komentáře (35)
Ale množství brambor ti nepovím, protože bramboráčky jsou u nás v "kurzu", tak je dělám vždy z plné mísy brambor. Část těsta šla na roládu (placka asi jako malíček silná) a ze zbytku jsem nasmažila bramboráky, které u nás v rodině *nikdo nemusí*, a přesto se mi z mísy vypařují tak rychle, že taktak zachráním pár kousků pro sebe
A líbí se mi tvoje - chci potěšit manžela....
Něco málo z té náplně mělo při rolování tendenci vypadnout bokem, ale fakt málo. Myslím, že čím víc bohatou náplň uděláš, tíme méně bude držet (nezapeče se).
Díky všem!