Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,90 g |
| Tuky | 11,10 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 113,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kuře s kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJBg
Moje poznámka
Křupavé kuře s kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJBg
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
křupavé kuře,
jak udělat křupavé kuře,
kuře na kaštanech,
jak upéct křupavé kuře,
recept na křupavé kuře,
recepty s jedlými kaštany,
jak loupat jedlé kaštany,
maso s kastany,
maso s jedlými kaštany,
co s jedlými kaštany,
kureci prsa s kastany,
kureci s jedlými kastany,
jedlé kaštany recept,
i kastany pod maso,
maso na kaštanech,
maso na kaštany,
jedlé kaštany s kuřecím masem,
jak udělat křupavé prso,
kaštany pod maso,
recept na maso a kaštanů
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaštan jedlý,
cuketa,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)