Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 35,34 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 88,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROWV
Moje poznámka
Zapečené kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROWV
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 41 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 49 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kotlety,
zapecená kotleta,
vepřové kotlety,
kotlety,
kotlety recepty,
recept na zapečené kotlety,
zapečené kotlety recept,
zapekané kotlety,
zapečená vepřová kotleta recepty,
vepřová kotleta recepty,
zapecene maso,
kotlety zapečené,
recepty z kotlety,
zapečené kotlety s nivou,
recept zapečená kotleta,
recept zapečené kotlety,
zapečené kotlety se smetanou,
zapecena kotleta recept,
zapečené vepřové kotlety,
recepty na zapečené kotlety
Suroviny:
kotleta,
brambory,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
sýr niva,
smetana ke šlehání,
olej olivový,
koření gyros,
koření houbová variace,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (7)