Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 993 kJ / 4 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,08 g |
Tuky | 125,87 g |
Vláknina | 50,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,31 g |
Sůl | 18,20 g |
Sacharidy | 614,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slunečnicový chleba I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnV3
Moje poznámka
Slunečnicový chleba I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnV3
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty na celozrnny chleba,
těsto na slunečnicový chléb,
recepty z lidlu,
chleba z melty,
olej slunečnicovo olivový,
bulharský chléb,
recept na celozrnný chléb slunečnicový,
slunečnicový žitný chléb recept,
slunecnicovy chléb peceni,
slunecnicovy chleb z trouby recept,
recept na slunecnocovy chleba,
kváskový chleba s podmáslím,
slunecnocovej chleba,
chleb se sluncnici,
těsto na slunecnicoy chleb,
slunečnicový chleba-recepty,
slunečnicovy chleb-recept,
top recepty- chléb,
top recepty chléb,
recept slunecnicov
Suroviny:
melta,
voda,
cukr,
droždí,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (15)
Ale v pečce bych asi o 1/5-1/3 snížila gramáž surovin (podle toho, jak máš velikou pečku) a určo dala méně droždí...na 500g mouky jich do pečky patří max. 10-14g