Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,66 g |
| Tuky | 14,73 g |
| Vláknina | 9,45 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 591 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 27,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Moje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na zelenině,
zeleninová omacka,
hověží na zeleninu,
hovězí maso se zeleninovou,
recepty z hoveziho,
hovězí zadní na zelenině,
výborné hovězí plátky,
hovezi s omackou a testovinou foto,
hovězí s omáčkou,
omáčka se zeleninou,
hovezi omáčky,
recepty hovězí na zelenině,
hovězí na omáčku,
hovězí maso s omáčkou,
hovězi s s omáčkou,
hovězí omačka na zelenině,
hovězí se zeleninou omacka,
kulicky z hoveziho a zeleninovou omackou,
hovezi z omackou,
hovězí maso omáčky recepty
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
koření nové koření,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (18)
Všem děkuji za zájem o recept
Měla jsem kousek hovězího a nevěděla co s nim. Nakonec jsem maso udělala na zelenině. Klasika nikdy nezklame a podobný recept jsem zde nenašla.