Suroviny
Porce: 12 kusů, asi po 90 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 671 kJ / 2 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,93 g |
Tuky | 35,25 g |
Vláknina | 47,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 443,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Moje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Nejnovější recepty
Bazalková frittata
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 21 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 34 minutami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 1 hodinou
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Boloňské špagety
TondaJ před 1 hodinou
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 1 hodinou
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 2 hodinami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Vivvien před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
TH před 3 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
jjj82 před 4 hodinami
Tématické fráze:
cornspitz,
corn spitz,
domácí kornspitz,
zdravé rohliky,
složení rohlíku,
jak tvarovat rohlíky,
rohlíky bez pšenice,
černé rohlíčky,
rohlík složení,
cornspitz recept,
kornspitz.cz,
žitný rohlík složení,
recept na zdravé rohlíky,
recept na cornspitz,
zajímavé rohlíky,
žitné rohlíky bez pšenice,
těsto na kornspitz,
zdravé rohlíky recept,
corny rohlík složení,
co je to cornspitz
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
pšenice,
žito,
vločky sojové,
voda,
olej,
kmín drcený,
otruby,
semínka lněná,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
otruby
Komentáře (37)
Jani Remková:
Ivet, nepeklas je na horkovzduch? Už jsem psala několikrát, že jsem měla několik trub (vždycky je utahám, nebo co...?)
Dopíšu varování do postupu a jen pro srovnání - po 15 minutách pečení jsem posílala manžela rohlíky vytáhnout, vrátil se s tím, že jsou úplně bílé
Aby mi "zrní", které jsem koupila kvůli černým rohlíkům jen tak nestálo ve špajzu, mám upečený FITchebík, možná ho vložím i sem
Jooo - díky za nádherné fotky!
Nebo udelat rucne, robotem
Peču téměř denně a abychom vůbec nic nevyhazovali, po dvojitě neúspěšném pokusu mít slepice (tipujem to na kunu nebo tchoře), jsme pořídili čínské kachny - zatím žijí
Doufám, že tyhle černoušky někdy vyzkoušíš
Pozri, štvrtý odsek, asi to tam trochu nesedí. "Vyndáme ho, atď..."
Jsou třeba po 100 g a nejsou drahé.
Irrena: Iri, jak píše spagetka, koupíš ve Zdravé výživě. Dostala jsem koupit po půl kile, fotky přikládám k receptu. Občas ho, trochu, posekaného a namočeného, přidávám do chleba nebo jiného pečiva. Nutí člověka lépe kousat a jsou výborné pro naši trávicí soustavu
Cat - paráda
A do receptu jsem je dávala podle toho, co jsem vyčetla, že do kornspitzu patří (samozřejmě bez tzv."zlepšujících přípravků" aj.umělotin)
Vím, že je to náročnější recept, co se týká surovin, ale opravdu stojí za to