Suroviny
Porce: 12 kusů, asi po 90 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 671 kJ / 2 550 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 90,93 g | 
| Tuky | 35,25 g | 
| Vláknina | 47,53 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 27 mg | 
| Sůl | 0,02 g | 
| Sacharidy | 443,59 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Moje poznámka
					
				
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							cornspitz, 
						
						
							corn spitz, 
						
						
							domácí kornspitz, 
						
						
							zdravé rohliky, 
						
						
							složení rohlíku, 
						
						
							jak tvarovat rohlíky, 
						
						
							rohlíky bez pšenice, 
						
						
							černé rohlíčky, 
						
						
							rohlík složení, 
						
						
							cornspitz recept, 
						
						
							kornspitz.cz, 
						
						
							žitný rohlík složení, 
						
						
							recept na zdravé rohlíky, 
						
						
							recept na cornspitz, 
						
						
							zajímavé rohlíky, 
						
						
							žitné rohlíky bez pšenice, 
						
						
							těsto na kornspitz, 
						
						
							zdravé rohlíky recept, 
						
						
							corny rohlík složení, 
						
						
							co je to cornspitz
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí, 
						
						
							pšenice, 
						
						
							žito, 
						
						
							vločky sojové, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							otruby, 
						
						
							semínka lněná, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							otruby
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (37)
Jani Remková:
Ivet, nepeklas je na horkovzduch? Už jsem psala několikrát, že jsem měla několik trub (vždycky je utahám, nebo co...?)
Dopíšu varování do postupu a jen pro srovnání - po 15 minutách pečení jsem posílala manžela rohlíky vytáhnout, vrátil se s tím, že jsou úplně bílé
Aby mi "zrní", které jsem koupila kvůli černým rohlíkům jen tak nestálo ve špajzu, mám upečený FITchebík, možná ho vložím i sem
Jooo - díky za nádherné fotky!
Nebo udelat rucne, robotem
Peču téměř denně a abychom vůbec nic nevyhazovali, po dvojitě neúspěšném pokusu mít slepice (tipujem to na kunu nebo tchoře), jsme pořídili čínské kachny - zatím žijí
Doufám, že tyhle černoušky někdy vyzkoušíš
Pozri, štvrtý odsek, asi to tam trochu nesedí. "Vyndáme ho, atď..."
Jsou třeba po 100 g a nejsou drahé.
Irrena: Iri, jak píše spagetka, koupíš ve Zdravé výživě. Dostala jsem koupit po půl kile, fotky přikládám k receptu. Občas ho, trochu, posekaného a namočeného, přidávám do chleba nebo jiného pečiva. Nutí člověka lépe kousat a jsou výborné pro naši trávicí soustavu
Cat - paráda