Suroviny
Porce: 12 kusů, asi po 90 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 671 kJ / 2 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,93 g |
| Tuky | 35,25 g |
| Vláknina | 47,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 443,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Moje poznámka
Černé rohlíky ála kornspitz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X5K
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 7 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
cornspitz,
corn spitz,
domácí kornspitz,
zdravé rohliky,
složení rohlíku,
jak tvarovat rohlíky,
rohlíky bez pšenice,
černé rohlíčky,
rohlík složení,
cornspitz recept,
kornspitz.cz,
žitný rohlík složení,
recept na zdravé rohlíky,
recept na cornspitz,
zajímavé rohlíky,
žitné rohlíky bez pšenice,
těsto na kornspitz,
zdravé rohlíky recept,
corny rohlík složení,
co je to cornspitz
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
pšenice,
žito,
vločky sojové,
voda,
olej,
kmín drcený,
otruby,
semínka lněná,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
otruby
Komentáře (37)
Jani Remková:
Ivet, nepeklas je na horkovzduch? Už jsem psala několikrát, že jsem měla několik trub (vždycky je utahám, nebo co...?)
Dopíšu varování do postupu a jen pro srovnání - po 15 minutách pečení jsem posílala manžela rohlíky vytáhnout, vrátil se s tím, že jsou úplně bílé
Aby mi "zrní", které jsem koupila kvůli černým rohlíkům jen tak nestálo ve špajzu, mám upečený FITchebík, možná ho vložím i sem
Jooo - díky za nádherné fotky!
Nebo udelat rucne, robotem
Peču téměř denně a abychom vůbec nic nevyhazovali, po dvojitě neúspěšném pokusu mít slepice (tipujem to na kunu nebo tchoře), jsme pořídili čínské kachny - zatím žijí