Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 324 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,23 g |
| Tuky | 104,79 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 26,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Moje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 15 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 15 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 16 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 17 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 17 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
ragů ze zvěřiny,
kančí maso recepty ragú,
ragú z divočiny,
zvěřinové ragů,
zverinove ragu recept,
kančí maso s brusinkami,
kančí s brusinkami,
kančí plec ragu,
ragů z kančího masa,
jak naporcovat kance,
kanec ragu,
kanec s brusinkami,
zvěřinové ragů s brusinkami,
zvěřina s brusinkami,
kančí rag,
srnci ragu s brusinkami,
ragů s brusinkami,
kanciragu,
recept na kance,
recepty z kance
Suroviny:
plec kančí,
brusinky,
pancetta,
vývar masový,
cibule,
bobkový list,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo,
cukr
Komentáře (14)
Obsazeno