Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 27,77 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 207,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA61
Moje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA61
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 3 minutami
Špenátová polévka
Valis před 27 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 28 minutami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 2 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 3 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 6 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 6 hodinami
Tématické fráze:
francouzsky hruškovy kolač,
hruškový koláč,
obrácený hruškový koláč s mandlemi,
francouzský hruškový obrácený koláč,
lehký hruškový koláč,
hruškový koláč se skořicovým krémem,
hruškový koláč s krémem,
hruškový koláč se šlehačkou,
francouzský hruškový koláč z listového těsta,
nadychany hruskovy koláč,
hruškový koláč s mandlemi,
zdravý hruškový koláč,
francouzsky obraceny hruskovy koláč,
francouzský hruškový dort,
francouzský koláč,
hruskovy fracouzky kolac,
lehky francouzsky kolac,
francouzsky desert,
hruskovy dezert,
francouzský lehky dort
Suroviny:
vejce,
voda,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
hruška,
cukr skořice,
mandle plátkové
Komentáře (8)